Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θύελλα ισοπέδωσε το Ρουφ

Published

on

Με το ”αγγλικό” 4-2 επικράτησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου εκτός έδρας του Ρουφ έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ζαμπαρά και Βελλή. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Κολοφώτη στο 18′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μητρογιάννη. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ήταν πιο εύστοχη και στο 33′ έπειτα από ωραία συνεργασία ο Ζαμπαράς άνοιξε το σκορ με πλασέ ενώ στο 42′ ο Ιωάννου σέντραρε για να σκοράρει με πλασέ ο Βελλής. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 63′ ο Ζαμπαράς από πάσα του Βελλή πέτυχε το 3-0, ενώ στο 75′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Βελλής χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ με πλασέ. Παρόλα αυτά, η ”Αούστρια” μείωσε στο 77′ με πέναλτι του Κώτσι που έκανε ο Ρέτσος και στο 83′ ο Ρίζος έκλεισε τον χορό των γκολ μειώνοντας απλά σε 4-2. Διαιτητές οι Χαλδαίος-Λιαμπότης-Κορτέσης.

Ρουφ (Κ.Τσαβαλιάς): Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Μπέρτζος (62′ Μιχαηλίδης), Καραμπάς, Βαμβακερής, Κώτσι, Χατζημιχάλης (60′ Ρίζος), Κολοφώτης, Λεπτάκης (73′ Γαλάνης), Τομπουλίδης.

Θύελλα (Τ.Τασιόπουλος): Μητρογιάννης, Μαραγκουδάκης (22′ λ.τρ. Ιωάννου), Πάλιας, Παπαδόπουλος (73′ Ρέτσος), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Εγγονίδης, Χαζίσας (60′ Ταχιράι), Ζαμπαράς, Μπίνας, Βελλής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply