Connect with us

5ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου – Άγιος Ιερόθεος 1-1

Published

on

Βαθμολογική απώλεια για την πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ψυχωμένο Άγιο Ιερόθεο που πάλεψε το ματς καθ’όλη την διάρκεια και κατάφερε να φύγει από το Καμάρι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκαν με τον Σιμιτσή στο 23’ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Μπουσάι.

Στο 36′ ο Αργυρίου δεν μπόρεσε να σκοράρει χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Σταυριανού πήραν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να έρθουν στην ισοφάριση μετά από βαθιά μπαλιά του Ντάφλα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με τον Ηλιάδη να γίνεται κάτοχος και να πλασάρει τον Αθανασόπουλο για το 1-1.

 

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Παγουρτζή.

 

Θύελλα Καμαρίου (Χαντές): Αθανασόπουλος, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας(13’λ.τρ. Σπανός) , Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου(63′ Δωματάς), Καραλής(63′ Βεζυρτζόγλου), Ντινιωτάκης(46′ Φύτρος).

Άγιος Ιερόθεος( Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Σιμάκος(52′ Κομνηνός), Βιδάλης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μπατής(75′ Χρήστου), Ηλιάδης(93’ Χατζηστάμου), Ντάφλας, Κράσι(89′ Μουκίδης, Τσαρκάνι, Αποστόλου.

foto-sportcyclades – youtube