Connect with us

5ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου- Ακράτητος 4-3

Published

on

Προσωρινά μόνη πρώτη στην κορυφή πέρασε η Θύελλα Καμαρίου, που επικράτησε δύσκολα με 4-3 του πεισματάρη Ακράτητου, στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της δέκατης αγωνιστικής για τον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ πήρε μια σπουδαία νίκη και περιμένει το μεσημέρι ένα «δώρο» από τον συντοπίτη Πανθηραϊκό, που παίζει εκτός έδρας με την ισχυρή Καλλιθέα στο «Απ. Νικολαΐδης», ώστε να μπορέσει να διατηρήσει την πρωτιά.

Στο πρώτο μέρος, τρεις φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, για να απαντήσουν ισάριθμες οι νησιώτες.

Με το «καλημέρα» και μάλιστα πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και συγκεκριμένα μόλις στο εικοστό δευτερόλεπτο, οι φιλοξενούμενοι του Χάρη Κοπιτσή κέρδισαν πέναλτι σε ξεκάθαρη ανατροπή του Πετσίτη, με τον Κοντούλη να ευστοχεί από τα 11 μέτρα για το 1-0.

Ο Ακράτητος με κεκτημένη ταχύτητα στο 3’ απείλησε εκ νέου, με σουτ του Πετσίτη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Άμεση η απάντηση για τους νησιώτες, που ξεπέρασαν την ψυχρολουσία, με τον Φύτρο να βγάζει υποδειγματική πάσα μες την περιοχή για τον Ηλιόπουλο, με τον τελευταίο με ψύχραιμο πλασέ να ισοφαρίζει.

Στο 11’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι  πέναλτι για χέρι του Μαούνη, όμως ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι Σαντορινιοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 23’ με τον νεοεισελθέντα Ερρίκο να μην μπορεί να νικήσει σε τε α τετ τον Μουζάκη που απέκρουσε. Αντί να γίνει εκεί το 2-1, στην εξέλιξη της φάσης ο Ακράτητος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και ο Πετσίτης από το ύψος της περιοχής με σουτ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 29’ δυνατό σουτ του Κοντούλη, απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσουκαλάς.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πάλι την «απάντηση» στο 35’, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραλή, με τον ίδιο να ευστοχεί για να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου(42’), οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-3, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο «μετρ» στο ψηλό παιχνίδι Νομικός με κεφαλιά σκόραρε.

Όμως και εκεί η Θύελλα αντέδρασε «αστραπιαία», χάνοντας στο 43’ τεράστια ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο(απέκρουσε ο Μουζάκης), ενώ από το κόρνερ στη συνέχεια ο Σπανός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 54’ πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, χάρη στην κοντινή προβολή του Παπαζαχαρία, έπειτα από σύγχυση και τραγικά λάθη του Ακράτητου στην άμυνα.

Η Θύελλα πήρε τα ηνία και τον έλεγχο του αγώνα, εμφανώς ανεβασμένη και πιο επιθετική, περιορίζοντας αρκετά τις ενέργειες των φιλοξενούμενων.

Στο 70’ οι νησιώτες είχαν δοκάρι με τον Αργυρίου.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για τον Ακράτητο στο 77’ με κεφαλιά του Νομικού να περνάει μόλις άουτ, ενώ η πίεση που άσκησε στην συνέχεια η ομάδα των Άνω Λιοσίων για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σαντορίνη, δεν καρποφόρησε.

Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι το ματς, λόγω αποβολής του Νομικού στο 89’ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Ζαχαρόπουλος από το σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.

ΘΥΕΛΛΑ(Βαγγέλης Χαντές): Τσουκαλάς, Γελαδάρης(12’ λ.τρ. Ερρίκος), Σπανός, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας(46’ Αργυρίου), Λιγνός(75’ Παπαγγελής), Φύτρος, Σιμιτζής, Ηλιόπουλο, Καραλής, Μπουσάι.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(Χάρης Κοπιτσής): Μουζάκης, Νομικός, Διονέλης(79’ Σταυρόπουλος), Βλάχος(80’ Σαχσανίδης), Μαούνης, Κοντούλης, Οντιαμπό, Φιλιμέγκας(68’ Κουτρούλης), Πετσίτης, Τσεπελέ, Κόρμαλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ