Connect with us

stoplekto

Θύελλα Κορυδαλλού: Ο Δ.Σισαμόπουλος στην Εθνική Ενόπλων

Published

on

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας στη ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Η προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας φαίνεται να αποδίδει καθώς όλο και πιό ανεβασμένη είναι η απόδοση της ομάδας με κύριο χαρακτηριστικό την ομαδικότητα κάτι που επιδιώκει ασταμάτητα ο Χ. Μελανιφίδης. Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας είναι τη Τρίτη 17/9 με αντίπαλο την ομάδα του ΔΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, στο ΕΑΚ, με έναρξη στις 9:30.

 

Μέγιστη τιμή για τη ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και τον Δ. ΣΙΣΑΜΟΠΟΥΛΟ αποτελεί η κλήση του στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ. Ο 23χρονος ερασιτέχνης τερματοφύλακας ενσωματώνεται απο τη Δευτέρα με την ομάδα για μιά σειρά αγώνων, με πρώτο τη ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ, αγώνας που θα διεξαχθή στο ΟΑΚΑ. Ο Πρόεδρος Θ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και το ΔΣ της ομάδας τον συγχαίρουν και του εύχονται κάθε επιτυχία.

 

Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ευχαριστεί το τυπογραφείο ” ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ” των Αφων ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ που βρίσκεται στο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ( τηλ. 2105692330 ) γιά την αμμέριστη υποστηριξή τους γιά την περσινή αγωνιστική περίοδο, υποστήριξη που θα συνεχιστή και τη νέα χρονιά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply