Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θύελλα Μοσχάτου – ΑΟ Καστέλλα 3-2

Published

on

Η  Θύελλα Μοσχάτου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών επικρατώντας με 3-1 της Καστέλλας και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα , παίρνοντας παράλληλα και τους  τρεις πρώτους της βαθμούς.   Αντίθετα οι ηττημένοι μετά από έξι αγώνες μετράνε μόνο ήττες και το μέλλον τους προβληματίζει…

Η Καστέλλα  ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις  τον αγώνα  αφού προηγήθηκε στο 8’ με πλασέ του Καρατζομπανάκη . Τα λάθη όμως στη συνέχεια της στοίχησαν κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι ψυχωμένοι Μοσχατιώτες. Στο 16’ ο Νταής με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν «γκρεμίστηκε» από τον Χαραλαμπίδη, ισοφάρισε  για  να δώσει το προβάδισμα ο ίδιος στο 24’ .

Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Σκοπελίτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1

Στην επανάληψη οι  Καστελλιώτες μπήκαν αποφασιστικά  και στο 46’ το φάουλ του Δημόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι . Αμέσως μετά ( 47’) ο Λίτσας με πλασέ  μείωσε σε 3-2 αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί η Καστέλλα να είχε τον έλεγχο  στη συνέχεια  αλλά μέχρι εκεί , απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε «με νύχια και με δόντια » να κρατήσει τη νίκη .

Καλός ο διαιτητής Κακριδής.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μπούκουρας, Φαναρίτης , Λιόλιος ( 82’ Γεωργιάδης), Βερεσόγλου, Ρεγκινίδης, Τυράκης, Νταής (86΄Ζορμπάς) Σκοπελίτης , Νίκας, Κωνσταντάκος(72’ Ευαγγέλου), Βαγενάς( 89’ Αδελφουλάκος)

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ : Χαραλαμπίδης, Μανώλης , Δημόπουλος, Έξαρχος , Χρυσάκης ( 21’ Παπαθέου) Αυτζής, Βατίστας Α.Π.(60’ Κότσι) , Βατίστας Α. ( 46’ Βιτσαράς ), Καρατζομπανάκης, Ηλιόπουλος( 46’ Πάσα) , Λίτσα .