Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θύελλα Μοσχάτου – Λέοντες Καμινίων 2-2

Published

on

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι στο γήπεδο της Νίκαιας ανάμεσα στην Θύελλα Μοσχάτου και τους Λέοντες Καμινίων .

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με με προβολή του Νταή στο 25’ με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Λέοντες του Φώτη Πολίτη που είχαν την πολύ καλή παρουσία από την έναρξη του ματς, ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντάρας και εκτέλεσε εύστοχα  ο Κουτσούμπας στο 41′ (1-1).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Νταή που νίκησε σε τετ τα τετ τον Φρατζεσκάκη (2-1). Η θύελλα είχε την ευκαιρία να “τελειώσει” το ματς με τον Γούλα που επιχείρησε ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αλλά και τον Νταή που μετά από πάσα του Κωσταντάκου δεν κατάφερε να νικήσει τον  Φρατζεσκάκη.

Στο 76’ ο Κουτσούμπας νικήθηκε από τον Γουσγουνέλη σε κεφαλιά που επιχείρησε και στο 79’ πάλι με το κεφάλι σημείωσε το τελικό 2-2.

Στο 89’ ο Διακουμάκος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα  του ρέφερι της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Μπεσίρης

Θύελλα Μοσχάτου: Γουσγουνέλης, Διακουμάκος, Γρηγοριάδης, Φαναρίτης(77′ Σύρος), Πιτερός, Μαρλαφέκας, Νταής (90′ Ταγής), Γούλας (86′ Ευαγγέλου), Άντζια, Κωνσταντάκος, Γιαουπλάρι.

Λέοντες Καμινίων:  Φρατζεσκάκης, Μαραγκός, Μιχαηλίδης(80′ Καρυώτης), Αζέρ, Σκούρτης, Διαμαντόπουλος, Κωνσταντάρας, Τσάτσης(80′ Μαστρομηνάς), Κουτσούμπας, Μίτρε(70′ Κόκκωρης), Τριγύρης (50′ Καλής).