Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θύελλα Μοσχάτου- Πειραϊκός 1-2

Published

on

Στο 94′ ο Πειραϊκός “απέδρασε” από το γήπεδο του Μοσχάτου. Η ομάδα του Γιάννη Μαυρόπουλου επιβλήθηκε στο τέλος με 2-1 της γειτονικής Θύελλας και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αράπογλου στο 31′. Είχε προηγηθεί γκολ του Καρασαββίδη στο 18′ που ακύρωσε σαν οφσάιντ ο βοηθός Κωνσταντόπουλος Δ. .

Η Θύελλα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκρέμι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους(45′).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό και δυνατό με τον Πειραϊκό να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στην εκπνοή του ματς. Στο 90′ ο γκολκίπερ Γελάρδος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ντότσι, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το διαιτητή Μπεσίρη. Από αυτή την εκτέλεση προήλθε και το γκολ, με τον Παλαιστίδη να σκοράρει και να χαρίζει μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΘΥΕΛΛΑ: Γελάρδος, Λαοπόδης(57′ Καρτσωνάκης, 93′ Κρητικός), Τσικριπής, Μίχος, Πιτερός, Μαυρομίχαλος(46′ Γούλας), Γκρέμι, Ελευθεριάδης(77′ Κοπογιάννης), Ταγής, Κωνσταντάκος, Σύρος(57′ Φαναρίτης).

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Μανώλης, Ξυμιαλής(89′ Ντότσι), Λαζάκης, Σαμπάνης, Καλίνικος, Καρασαββίδης(74′ Παλαιστίδης), Πουτσελάς, Αράπογλου(69′ Θηραίος), Σκρίμπιας, Αλαϊμπέι(46′ Καραμίντζας).