Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θύελλα Μοσχάτου – Ποσειδών Χατζηκυριακείου 2-3

Published

on

Απίστευτη εξέλιξη στο Μοσχάτο ανάμεσα σε Θύελλα και Ποσειδών Χατζηκυριακείου. Οι φιλοξενούμενοι αν και έχαναν μέχρι το 91′ με 2-1 κατάφεραν στις καθυστερήσεις να γυρίσουν το σκορ σε 2-3 και να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και τον τερματοφύλακα τους, τον 16χρονο Απόστολο Παύλου, που έπιασε πέναλτι στο 97!
Οι Μοσχατιώτες πήραν δύο φορές το προβάδισμα με γκολ των Κωνσταντάκου(44′) και Αμίλητου(85′ αυτογκόλ), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ζόμπας(72′).
Όμως η ομάδα του Νίκου Νικολάου δεν παράτησε το ματς και έκανε το απίθανο, να σημειώσει δύο γκολ σε ένα λεπτό στις καθυστερήσεις με τους Ζόμπα(91′) και Ντεντόπουλο(92′) και να μπει σε θέση οδηγού.
Στο 97′ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο ηρωικός Παύλου απέκρουσε την εκτέλεση του Γούλα, χαρίζοντας το πολύτιμο “τρίποντο” στην ομάδα του, νίκη που βάζει τον Ποσειδώνα πολύ δυνατά στη μάχη για τα πλέι οφ.
Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Πετρίδη έχει η Θύελλα.
ΘΥΕΛΛΑ: Κρητικός, Γιαουπλάρι, Τσικριπής, Λαοπόδης, Σύρος (82’ Σάλτας), Μαυρομίχαλος, Ελευθεριάδης (68’ Κομπογιαννάκης), Γούλας, Τάγης, Κωνσταντάκος, Γκρέμι (87’ Τσιρούνης).
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παύλου, Βενάκης, Αγγελόπουλος, Αλεξάν, Ζομπάς, Δρόσος, Πανταζής, Περδικογιάννης, Ντεντόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαυρίκος.