Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Θύελλα παρέσυρε τον Νικολακάκη

Πρόκριση για Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν εκμεταλλεύτηκε η Θύελλα Ραφήνας στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟ Νικολακάκη πήρε την νίκη με 2-1 που σήμανε αυτόματα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 15’ χάρις σε ωραίο γκολ του Λουκά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι φτάνοντας στην ισοφάριση λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους με τον Σότα. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σημειώσουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα, όμως οι Λουκάς αρχικά και Πιτσούνης στη συνέχεια είδαν τις προσπάθειες τους να καταλήγουν στο δοκάρι της εστίας του Κατσούλη. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγούνταν στην παράταση, ο Μουτζακάς είχε διαφορετική άποψη. Στο 82’ ο επιθετικός των Ραφηνιωτών διαμόρφωσε το τελικό 2-1 , χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Πολυδρονιάδη και Τζαφόλια Β.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσούλης, Οικονόμου (85’ Στάθα), Προδρόμου, Σότα , Τασιόπουλος, Γερωγατέλλης, Λάμπρου (55’ Νικολέας), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ράσα ( 70’ Καλογάκης).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Περιβολαράκης, Μοντέρο, Τσιτοφώτος, Δαραμούσκας, Στάσης (80’ Παπαναστασίου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ, Λουκάς, Λαζαρίδης (Σπυρίδης Ι. 75’), Πατατανές.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply