Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Αναβάλλεται ο αγώνας με την ΑΕΚ

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Θύελλας Ραφήνας μέσω της οποίας διευκρινίζει ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση θα λάβει χώρα στις 23 του μήνα ενώ όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια θα αντικατασταθούν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του συλλόγου μας  ανακοινώνει ότι μετά από σημερινή απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής  της Ε.Π.Ο. αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 9/2/2014 μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε.Κ.

Πιθανότερη ημερομηνία τέλεσης του αγώνα είναι στις 23/2/2014 που ήταν προγραμματισμένη ημερομηνία κυπέλλου, θεσμό από τον οποίο έχουν αποκλειστεί και οι δύο ομάδες.

Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τον ανωτέρω αγώνα, θα αντικατασταθούν σε τόπο και χρόνο  που θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας,  αφού παραλάβουμε τα νέα εισιτήρια.

Επίσης  ενημερώνουμε  τους  φιλάθλους ότι αύριο Σάββατο 8/2/2014 και ώρα 15:00 μ.μ. θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδος μας και του Ατρόμητου Πειραιά στο γήπεδό μας.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply