Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – ΑΟΑΝ 1-0

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Θύελλα Ραφήνας η οποία στο β’ γύρο πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Η ομάδα από την Ανατολική Αττική επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Αγίου Νιικολάου και παρέμεινε σε θέση ισχύος όσον αφορά στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή το υποβιβασμού. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 46′ ο Χαρακτίδης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Μπρόκου και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Στη συνέχεια οι Λασιθιώτες πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρούσα.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσιούλης, Μαντζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακατίδης, Ανδράλας, Κουμουλίδης (65′ Δυμεσπίρα), Πασσάς (76′ Μητρόπουλος), Ραμπαβίλας (68′ Γεραγωτέλλης)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Καβουσανός) Μπρόκος, Πηγιάκης, Μαρκάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης, Κοκολάκης Γρ., Κωστάκης, Φαγάς Χρ. (85′ λ.τρ. Γκέκας), Καρνιάτης, Τσάνγκας (78′ Μουτάκης), Χατζιάι (55′ Γιάκοβιτς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply