Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – ΑΟ Υπάτου 0-2

Published

on

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα Ραφήνας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε με 2-0 έχοντας παράπονα από την διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη.

Στο παιχνίδι  έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, παρουσία περίπου 200 φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο σύλλογος της Βοιωτίας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πανηγύρισε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια!

Το φιλμ του αγώνα

10′ Ο Σπέτσι επιχείρησε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

12′ Ο Σουλτανίδης έκανε το σουτ από θέση δεξιά και εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…

14′ Σουτ του Ποτουρίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Πάντος!

Στο 16’ σε προσπάθεια του Ματσαδέ η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων εντός περιοχής με τον  ρέφερι Τζαμουτζαντώνης να μην αξιολογεί την φάση και να προκαλεί τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

19′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Φύτρος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Σπηλιώτης προ τελικής γραμμής απομάκρυνε!

31′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μιλς, η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυντικό της Θύελλας, με την μπάλα να πηγαίνει στον Σπέτσι και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα!

49′ Σουτ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ…

50′ Ο Γεραγωτέλλης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως απομάκρυνε ο Τσάμης τον κίνδυνο από την εστία του!

55′ ΓΚΟΛ! Κάθετη του Μιλς με αποδέκτη τον Ποτουρίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 2-0!

70′ Ο Μιλς σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Ματσαδές (64΄Κανελλόπουλος), Δημητρίου (71΄ Ζέκιο), Σουλτανίδης.

ΑΟ Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Μιλς (88’ Ντερτιλής), Οικονομόπουλος, Δέδες, Μπούζουρας, Βασιλείου, Νικολόπουλος (65’ Καράι), Βασιλέρης, Ποτουρίδης (91’ Γεωργόπουλος), Σπέτσι (72’ Ταυταρίδης), Σπηλιώτης.