Connect with us

Γ Εθνική

Θύελλα Ραφήνας | Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

Published

on

Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Στέφανο Δημάτσα, Σταμάτη Γεωργόπουλο, Ανάργυρο Μπρέμπο, Δημήτρη Νάκα Άγγελο Τόσκα και τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Παράλληλα, η ομάδα μας αποχαιρετά δύο παίκτες οι οποίοι ήταν «παρών» στις μεγάλες επιτυχίες των «λιγνιτωρύχων» τα τελευταία χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Δύο παίκτες που φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα και την ιστορία της Θύελλας. Δύο παίκτες σημαίες για τον σύλλογο! Ο λόγος για τους Κώστα Δημητρίου και Γιώργο Αράπη.

Ο «Ντίμι» αγωνίστηκε με επιτυχία, επί επτά συναπτά έτη, με τα χρώματα της ομάδας μας και πρόσφερε τα μέγιστα με γκολ, ασίστ και φυσικά με την ομαδικότητά του. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα έδωσε, όπως ευχαριστούμε και τον Γιώργο ο οποίος δεν θα συνεχίσει μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους. Επειδή όμως ελπίζουμε ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά, δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν και επίσης καλή επιτυχία στη δουλειά του!
Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο σε όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές!

Κωνσταντίνος Τούμπανος