Connect with us

4ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Ζευγολατιό 3-0

Published

on

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιήσει η Θύελλα Ραφήνας, αφού μετά τη νίκη στη Σάμο, αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 του Ζευγολατιού και ένα αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική. Οι πράσινοι’  παρότι δυσκολεύτηκαν στο α’ μέρος όπου το ματς ήταν μοιρασμένο στη συνέχεια κατάφεραν να βελτιωθούν και αφού άνοιξαν το σκορ στο 39′ με το γκολ του Αθανασόπουλου μετά από πάσα του Χαρακτίδη, στη συνέχεια όλα ήταν θέμα διαχείρισης, τομέα που γνωρίζει καλά η ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Το 2-0 αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 51′ ο Ζέκιο, με τους γηπεδούχους να κρατούν αυτό το 2-0 μέχρι το τέλος.  Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά έκοψε τα πόδια του ΑΟΖ, με την Θύελλα στο υπόλοιπο διάστημα να επιβάλει 100% τον ρυθμό της, να κυκλοφορεί τη μπάλα και με όμορφο ποδόσφαιρο να δημιουργεί προϋποθέσεις για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Το τελικό σκορ έγραψε στο 80′ ο Ντεντέους μετά από πάσα του Ζέκιου.

Διαιτητές: Διαμαντόπουλος, Χαραλαμπόπουλος-Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δράμπαλης, Φύτρος, Στάφα (62′ Ντε Ντέους), Αράπης, Ντούνης, Ντόσκας (60′ Μανουσάκης), Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος (75′ Μουτζακάς), Βαζέχα, Ζέκιο.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Κόντης, Χουσελάς (46′ Ξύδης), Μαλαχάζης, Βελέτζας Κ., Καραϊδρος, Σπυρόπουλος, Παινέσης (58′ Γκαρμίρης), Γκολέμης (46′ Χατζησοφρωνίου), Χρυσαφίδης, Φωστέρης, Μυργιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply