Connect with us

8ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Θέλει τη νίκη για να αγγίξει το όνειρο

Published

on

Μόνο τη νίκη θέλει σήμερα η Θύελλα Ραφήνας στο ματς με τον Αετό Λουτρών, και με όσα περισσότερα γκολ μπορεί, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του συλλόγου στο επίσημο σάιτ της ομάδας…

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της ιστορίας της δίνει την Κυριακή (23/5, 14:45) η Θύελλα Ραφήνας, υποδεχόμενη τον Αετό Λουτρών, στο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 10η και προτελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «λιγνιτωρύχοι» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 19 βαθμούς και έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον Αιολικό που είναι ισόβαθμος, δύο «στροφές» πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Συνεπώς, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη θέλει μόνο τη νίκη ώστε να «αγγίξει» το όνειρο και να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον σύλλογο της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/5) και αυτή περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση, ασκήσεις με την μπάλα και εξάσκηση στα τελειώματα. Για ακόμη μία φορά όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικά και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι διαθέσιμοι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιωάννης Καλογερόπουλος (Αθηνών), με βοηθούς τους Μαρίνο Μαραθωνίτη (Αθηνών) και Σωτήρη Τζανή (Αθηνών). Παρατηρητής ορίστηκε ο Μιχάλης Μάλαμας (Ανατ. Αττικής).