Connect with us

Γ Εθνική

Θύελλα Ραφήνας | Κάλεσμα στον κόσμο της για τον αγώνα με την Α.Ε.Ρ Αφάντου

Published

on

Την προσοχή της στραμμένη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, με αντίπαλο την Α.Ε.Ρ. Αφάντου, την προσεχή Κυριακή (24/9, 15:00) έχει η Θύελλα Ραφήνας.Μετά την απώλεια βαθμών απέναντι στον Πανευλευσινιακό, οι «λιγνιτωρύχοι» αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ώστε να μπουν στο δρόμο των επιτυχιών αλλά και για να πάρουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη, που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου (23/9), θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλευρό της και ως εκ τούτου ενημερώνουμε πως τα εισιτήρια τα οποία έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» επί της οδού Χρήστου Μάντικα και συγκεκριμένα δίπλα από το περίπτερο την ημέρα του αγώνα.
Την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου θα σφυρίξει ο Νικόλαος Πατεράκης (Αθηνών), με βοηθούς τους Βασίλειο Κουκόπουλο (Αθηνών) και Ευάγγελο Λυκομήτρο (Αθηνών). Παρατηρητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας).
Σας θέλουμε δίπλα μας στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν! Μην λείψει κανείς!

Κωνσταντίνος Τούμπανος