Connect with us

8ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Ντροπή! Φτάνει επιτέλους

Published

on

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, καταδικάζουν απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Π.Σκούφος», που είχαν σαν αποκλειστικό στόχο τις εγκαταστάσεις της συμπολίτισσας Τριγλίας.

Οι ανεγκέφαλοι ηλίθιοι ξαναχτύπησαν. Και τόλμησαν να καπηλευτούν το όνομα της Θύελλας, για να προκαλέσουν εντυπώσεις και να δημιουργήσουν ανύπαρκτες εντάσεις ανάμεσα στα δύο φιλικά σωματεία.

Πραγματικά ηλίθιοι όμως!!!! Αφού θέλει μεγάλη προσπάθεια να γράψεις στην κάθετη πλευρά ενός πάγκου 11 χαρακτήρες (1957 THIELLA), την ίδια στιγμή που η τουλάχιστον 4μέτρη πίσω επιφάνεια παραμένει κενή!!!! Χαχα πόσο βλάκες!!!

Δεν θέλουμε τέτοιους οπαδούς. Είναι κόντρα στις αξίες μας, στη φιλοσοφία μας και στις αρχές μας. Να φύγετε, να πάτε αλλού!!!!

Άλλωστε ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω σας. Την ώρα που κοκορεύεστε στους φίλους σας για τη δήθεν μαγκιά σας, είναι βέβαιο ότι τρέμετε από το φόβο σας.

Αυτή τη φορά το επεισόδιο πήρε μεγαλύτερη έκταση από όσο υπολογίζατε. Θα το πάμε μέχρι τέλους. Φτάνει πια. Πόσα ακόμα να αντέξει αυτό το πολύπαθο Δημοτικό γήπεδο?

Άμεσα μέτρα τώρα. Φωτισμός, φύλαξη, περίφραξη.

Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους της Τριγλίας στο κομμάτι που μας αναλογεί και δεσμευόμαστε για την συνδρομή μας στην αποκατάσταση των ζημιών».