Connect with us

4ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Πανθηραϊκός 0-1

Published

on

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και την ήττα στο Μοσχάτο από τον Εθνικό, ο Πανθηραϊκός με γκολ του Περιάλη στο 5′ επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφηνας και έπιασε στην 7η θέση τη Ρόδο έχοντας από κοινού 15 βαθμούς. Οι νησιώτες παρά τις απουσίες κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Θύελλα δεν κατάφερε να δώσει αξία στην ισοπαλία του Περιστερίου μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Στο α’ μέρος οι νησιώτες μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5′ ο Περιάλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Παπίτσα πέρασε μόλις άουτ. Στο 44′ ο Παπίτσας που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Πάντου, έφυγε μονος του αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Πάντος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αισθητά όμως αυτό δεν αρκούσε. Ο Βαζέχα στο 54 έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 59′ ο Ντούνης έβγαλε ωραία σέντρα όμως η κεφαλιά του Βαζέχα έφυγε μόλις άουτ. Στο 67′ ο Ζωνας είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει ετον Πάντο. Στο 69′ οι αμυντικοί του Πανθηραϊκού πρόλαβαν τον Βαζέχα, με τον Ζωνα στο 70′ να σουτάρει και τον Πάντο να αποκρούει. Στο 75′ ήταν η σειρά του Παναγιωτόπουλου να απειλήσει για τη Θύελλα όμως δεν κατάφερε να νικήσει εξ επαφής τον Ζωντό.

Στο 81′ ο Ντόσκας απείλησε χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα, με το ματς να λήγει μέχρι τέλους 0-1.

Ευκαιρίες έχασαν επισης για τον Πανθηραϊκό μετά το 50′ οι Ζώνας, Λαζαρίδης και Γαρυφαλλόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ (Πετρος Τσιγκουλης): Πάντος, Φύτρος (71′ Στάφα), Γκίκας, Μανουσάκης, Αφράτης (56′ Γεραγωτέληλης), Ντούνης, Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ανδρεαδάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (56′ Ντόσκας)

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Μανωλης Παπαματθαιακης): Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Πέκα, Λούκα, Κριτσάς, Φύτρος (85′ Συνολάκης), Λαζαρίδης, Ζώνας (75′ Δρόσος) , Πάπιτσας (58′ Γαρυφαλλοπουλος), Περιαλής