Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – Προβλημάτισε στην ήττα από Θησέα

Published

on

Η Θύελλα Ραφήνας ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τον Θησέα Νέας Μάκρης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο να προβληματίζει.Οι «λιγνιτωρύχοι» αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δεν δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τον Θησέα γύρω στο μισάωρο να σκοράρει από στατική φάση, στην οποία έλειψε η συγκέντρωση.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την άμυνα της Θύελλας να αδρανεί εντελώς. Έπειτα, το ματς είχε ξέφρενο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν και στις δύο εστίες, με την ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη να ισοφαρίζει σε 1-1 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής μας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του. Στο 55’, ο Παντελίδης έφερε τούμπα το ματς, διαμορφώνοντας το 2-1 για τη Θύελλα με κοντινό πλασέ. Έκτοτε και πιο πολύ στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, οι «λιγνιτωρύχοι» φάνηκαν να μην έχουν καθόλου συγκέντρωση, να κάνουν πολλά λάθη και να μην μπορούν να μαρκάρουν σωστά στις στατικές φάσεις τους παίκτες του Θησέα.

Αποτέλεσμα, να έρθει το 2-2 από την ομάδα της Νέας Μάκρης με κόρνερ και κεφαλιά εντός της περιοχής, όπως στο πρώτο γκολ, με κανέναν παίκτη να μαρκάρει. Η άμυνα της Θύελλας αδράνησε για τρίτη φορά και το 3-2 ήρθε και πάλι με κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά προήλθε από μακρινό φάουλ. Τον επίλογο της κακής εμφάνισης «έγραψε» ο Αζάλ Καάν, σκοράροντας με λόμπα για το τελικό 4-2. Η εικόνα της ομάδας προβλημάτισε τον Νίκο Μεσολόγγη και το γεγονός ότι η Θύελλα δέχτηκε τρία γκολ από στατικές φάσεις είχε να κάνει με μεγάλο πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μαρσέλο, Γεωργόπουλος, Μανδύλης, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Δημητρίου, Χρήστου, Μπουντάκης, Παπαδόπουλος Μ.Έπαιξαν και οι Πάντος, Τσάκωνας, Παπαδόπουλος Λ., Φύτρος, Ασπρογέρακας, Ντόσκας, Παναγιώτου, Παντελίδης, Μαργιέτης, Αποστολάκης, Παπαδόπουλος Ι.

Εκτός αποστολής λόγω των μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν έμειναν ο αρχηγός Αλέξανδρος Χαρακτίδης και ο Μέλβιν Ζέκιο.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Τούμπανος