Connect with us

8ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – Φιλική ήττα από τον Φωστήρα

Published

on

Η Θύελλα Ραφήνας ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Φωστήρα, την Κυριακή (20/9), σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μία μικρή υπεροχή έναντι των «λιγνιτωρύχων» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη στο 15’, ο οποίος έπειτα από γύρισμα σκόραρε από κοντά για το 1-0.Στη συνέχεια, η Θύελλα έβγαλε κάποιες αντεπιθέσεις για να βρει την ισοφάριση, ωστόσο στάθηκε άτυχη σε μία από αυτές.

Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος πήγε να υποδεχτεί μία εκπληκτική κάθετη μπαλιά, ωστόσο πριν βγει σε τετ-α-τετ υπέστη τράβηγμα και η ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 85’. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος και οι «λιγνιτωρύχοι» υποχρεωθήκαν σε φιλική ήττα. Το ματς, παρότι ήταν φιλικό προετοιμασίας για τις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής, είχε πάθος, νευρά και αρκετά παράπονα από την πλευρά της ομάδας μας για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο νεαρός διαιτητής που κλήθηκε να «σφυρίξει» το ματς μόνο κατάλληλος δεν ήταν, καθώς με τις προκλητικές αποφάσεις του έφερε εκνευρισμό στους παίκτες των «λιγνιτωρύχοι» . Σε γενικές γραμμές, η Θύελλα έκανε ένα καλό παιχνίδι και έδειξε πως σιγά-σιγά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται σε Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ και Γ’ Εθνική.

Φωστήρας (Πάρης Ανδράλας): Παντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πίσσας, Μπιμπισίδης, Μαρίνου, Θέος, Μπερνιδάκης, Ντούνιας, Μπελέρης.Έπαιξαν και οι Πασαλιμανιώτης, Ραμί, Σερβές, Κουλούρης, Χρήστου.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Μανδύλης, Τσάκωνας, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Μαργέτης, Παντελίδης, Παπαδόπουλος.Έπαιξαν και οι Σύρακας, Αράπης, Δημητρίου, Ζέκιο, Σαντίκου, Σουλτανίδης.