Connect with us

5ος Όμιλος

Θύελλα… στα Άνω Λιόσια 4-1 τον Ακράτητο

Published

on

Μεγάλη νίκη με 4-0 σημείωσε η Θύελλα Καμαρίου  επί του Ακράτητου και ισοβαθμεί πλέον με την Καλλιθέα που διατηρεί όμως το πλεονέκτημα καθώς μετράει δυο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Ντινιωτάκης (7′) έπειτα από ωραία ενέργεια και στο 16′ ο Μαντούσης με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 35′ ο Ντινιωτάκης πάσαρε για τον Αργυρίου ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπίφσα για το 0-3. Στο 67′ ο Ακράτητος μείωσε σε 3-1 όταν μετά από σέντρα του Μάκρα ο Νομικός νίκησε τον Αθανασόπουλο. Στο 75ο λεπτό ο Αργυρίου σούταρε, ο Ρόππας έδιωξε πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Δωματάς από κοντά δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

ΦΑΣΕΙΣ και ΓΚΟΛ:

7′ ΓΚΟΛ! Ωραία ενέργεια του Ντινιωτάκη, το σουτ του θα καταλήξει στα δίχτυα του Μπίφσα

9′ Σουτ επιχειρεί ο Καραγιάννης, με διπλή προσπάθεια μαζεύει ο Αθανασόπουλος

16′ ΓΚΟΛ! Κόρνερ από το Δωματά, κεφαλιά του Μαντούση και 0-2!

22′ Καλό σουτ του Αργυρίου, δε θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Ακράτητου που μπλοκάρει

30′ Κίτρινη αντκρίζει ο Κοντιζάς

35′ Ο Ντινιωτάκης βγάζει ωραία για τον Αργυρίου, ο δεύτερος θα νικήσει το Μπίφσα και θα ανεβασει το δείκτη του σκορ στο 0-3

36′ Πάσα Δωματά για το Ντινιωτάκη, το σουτ του θα αποκρουστεί από το Μπίφσα

42′ Καλό σουτ του Ντινιωτάκη, πετάγεται ο Μπίφσας και απεσωβεί τον κίνδυνο!

60′ Κίτρινη στον Φιλιμέγκα

67′ Γκολ: Μειώνει σε 3-1 ο Ακράτητος. Ο Μάκρας σεντράρει, ο Νομικός από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

75′ ΓΚΟΛ: Ο Αργυρίου θα σουτάρει εντός περιοχής, ο Ρόππας διώχνει πάνω στη γραμμή και όπου βρίσκεται ο Δωματάς και δε δυσκολεύεται να κάνει το 1-4.

85′  Ο Νομικός αποχωρεί λόγω τραυματισμού, ο Ακράτητος όμως δεν έχει άλλη αλλαγή και μένει με δέκα

Διαιτητής ήταν ο

Ακράτητος (Παναγιώτης Κωνσταντινίδης): Μπίφσας, Καρτιάλης, Κοντιζάς (46′ Σταυρόπουλος Δ.), Ρόππας, Νομικός, Σταυρόπουλος Ν. (58′ Μακρυνικόλας), Φιλιμέγκας, Καραγιάννης, Μάκραςς, Νταφόπουλος (55′ Τσεπελέ), Πρίντεζης (71′ Βασίλης)

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Ερρίκος (51′ Γελαδάρης), Μπουσάϊ (51′ Παπαδόπουλος) Μαντούσης, Σπανός, Μαλάϊ, Δωματάς, Σιμιτσής, Αργυρίου, Φίτρος (68′ Ράπτης), Ντινιωτάκης (60′ Πούτσι)