Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Θύελλα στη Ραφήνα

5-1 η Θύελλα τον Άρη Βούλας

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Θύελλα Ραφήνας και μάλιστα με εμφατικό τρόπο καθώς επιβλήθηκε με 5-1του Άρη Βούλας. Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παππά. Στο 47′ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Χαρακτίδη. Στο 49′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Σότα στο 55′ να σημειώνει το 3-1. Στο 70′ ο Μουτζακάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Θανόπουλος στο 75′. Λίγο νωρίτερα (73′) ο Παππάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους «κίτρινους», καθώς είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κατσιούλη.

Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης

 

ΘΥΕΛΛΑ :Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (65′ Νικολέας), Σότα (Τασόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ράσα (46′ Μουτζακάς), Αποστολάτος, Κατσούγκρης, Λάμπρος (75′ Θανόπουλος)

ΑΡΗΣ: Γκανατσούλιας, Πάσας (70′ Χρυσοσπάθης), Αντάρτης, Τσιαγκάνης, Θεμελίδης Δ., Μανταλώζης, Μαντακίδης Π. (60′ Μπουλάρι), Θεμελίδης Κ., Διγενής, Παππάς, Μαντακίδης Λ. (75′ Παπαγεωεργίου)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply