Connect with us

5ος Όμιλος

Θ. Καλύβας: “Μπορούσαμε και τη νίκη- υπερβολική η αποβολή του Σφυρογιαννάκη”

Published

on

Στη μαχητικότητα των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Κερατσινίου Θεόφιλος Καλύβας, μετά την σημαντική  εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανθηραϊκό. Σε επικοινωνία που είχε με το stoplekto.gr, ο έμπειρος προπονητής μας τόνισε:

“Παλέψαμε μέσα σε μια ακόμη δύσκολη έδρα και μια δυνατή ομάδα όπως ο Πανθηραϊκός. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, οι οποίοι προσπάθησαν πολύ, ειδικά όταν μείναμε  από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, μια αποβολή του Σφυρογιαννάκη  την οποία θεωρώ υπερβολική.  Μάλιστα αν ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη, καθώς χάσαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος με τον Καρέλη. Το σημαντικό είναι ότι πλέον βγαίνουν πράγματα από τη δουλειά μας μες το γήπεδο, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Ευχαριστούμε τον Πανθηραϊκό για τη φιλοξενία του και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο”.

Πλέον οι “ροσονέρι” προετοιμάζονται για ακόμα μια δύσκολη αποστολή, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούν στο Σχιστό την πάντα υπολογίσιμη και ισχυρή Κηφισιά. Απών θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Σφυρογιαννάκης, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανθηραϊκό, ενώ παραμένει τραυματίας το τελευταίο διάστημα ο Ροκάκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ