Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος για τίτλo!

Published

on

Το τρένο του Ιάλυσου δεν σταμάτησε ούτε στο Ρέθυμνο αφού οι Δωδεκανήσιοι με γκολ του Μαθιού στο 18′ επικράτησαν με 1-0 της Επισκοπής κάνοντας στο 5×5 παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του 4ου ομίλου. Το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου έπαιξε έξυπνα και αφού προηγήθηκε κατάφερε να διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το ματς και να πάρει μια μεγάλη νίκη η οποία διατηρεί τους τοξοβόλους στην κορυφή. Αντίθετα, η ομάδα του Τάκη Γκώνια προσπάθησε να αντιδράσει μετά το τέρμα που δέχτηκε όμως ο Ηλιόπουλος στο 75′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λουτριώτη ο οποίος δήλωσε παρών αποκρούοντας τη μπάλα. Στην ίδια φάση ο πρώην άσος του Γιούχτα έκανε νέο σουτ, με το Φυλακούρη αυτή τη φορά να μεταμορφώνεται σε φύλακα άγγελο και να απομακρύνει προτού η μπάλα περάσει τη νοητή γραμμή. Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν έξυπνα και εν τέλει να φτάνουν στη νίκη. Από την άλλη, οι Ρεθυμνιώτες προβλημάτισαν σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς δείχνοντας ότι θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα ιδίως στο δημιουργικό κομμάτι εάν θελουν να ανακάμψουν βαθμολογικά.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας) Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Παπαδήμας, Δελήμπασης (46′ Φοβάκης), Γούλας, Στάθης, Ηλιόπουλος, Βελονάκης, Σταυρόπουλος.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος) Λουτριώτης, Λιόσης, Σταύλας, Αθανασίου, Φυλακούρης (82′ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Ρεκλεϊτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Κοιλιάρας, Μαθιός (60′ Σπάρταλης), Καρπαθάκης (73′ Χειμωνέτος)