Connect with us

6ος Όμιλος

Ιάλυσος-Προοδευτική 2-0

Published

on

Το γεγονός ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο έδειξε ο Ιάλυσος σε ακόμη ένα ματς επικρατώντας με 2-0 της Προοδευτικής.

Το συγκρότημα του Σάκη Τερζή εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και καθάρισε το ματς από το α’ μέρος.

Από την άλλη, η Προοδευτική δεν βρέθηκε και στην καλύτερη της ημέρας γνωρίζοντας την ήττα που την αφήνει στη 2η θέση έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τον Εθνικό.

Από την άλλη, ο Ιάλυσος με 30 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση.

Στο 8′ το σουτ του Φαβάλι πέρασε άουτ, για να φτάσουμε στο 13′ όπου ο Ιάλυσος πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φαβάλι, ο Σταυλάς έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού έκανε μια προσποίηση με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 15′ ο Μπέλερης απείλησε με σουτ όμως η μπάλα κατέληξε έξω.

Στο 24 ο Μανθάνο έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Φαβάλι που έστρωσε στον Δελαπόρτα, όμως οι αμυντικοί της Προοδευτικής πρόλαβαν και απομάκρυναν. Στο 25′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 ύστερα από ωραίο γύρισμα και σουτ του Δελαπόρτα. Στο 32′ ο Μπαντίκος έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Σταθάκη.

Στο 3

Στο 41′ ο Ιάλυσος έκανε ακόμη μια τελικά, όταν ο Σταυλάς σέντρα όμως το σουτ που επιχείρησε ο Δελαπόρτας στο δεύτερο δοκάρι έφυγε μόλις άουτ.

Στο β’ μέρος η Προοδευτική βελτίωσε την εικόνα της και στο 55′ έφτασε κοντά στο 2-1, ομως ο Ανδρούτσος απομάκρυνε το φάουλ του Μπέλερη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως δεν τα κατάφερα με τον Κανελλόπουλο στο 85′ με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανσάνο (66′ Βλαχος), Φαβάλι (89 Αρχοντούλης), Κόλα, Μπεγκλετζής (90+4), Δελαπόρτας, Δήμας (46′ λ.τρ. Μαντίκος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (53′ Φαμπινιο), Ξυγκάκης Ζιζηλας (82′ Ζιβάνοβιτς) Παπανικολας, Μαρης, Βλαχος (63′ Χρήστου), Μπέλερης, Κανελλοπουλος, Ντάλας, Κουϊρουκίδης