Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ιάσονας – Αγία Παρασκευή 2-0

Published

on

Μια μεγάλη νίκη  πέτυχε ο Ιάσονας το απόγευμα στο γήπεδο του Ιλίου καθώς επικράτησε με 2-0 της Αγίας Παρασκευής που σίγουρα θα δώσει ώθηση στην νεανική ομάδα του  Βαγγέλη Γιαννόπουλου στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην κατηγορία . Αντίθετα η Αγία Παρασκευή δείχνει να μην πατάει καλά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, απώλεσε τους τρεις βαθμούς και απομακρύνθηκε από την κορυφή της κατάταξης.

Οι φιλοξενούμενοι του Σήφη Βενάκη είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 25’ όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Τζίτζης σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παλαιολόγου.

Η συνέχεια  έμελλε να είναι διαφορετικοί και στο 40’ ο Κώστας σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή βάζοντας τον Ιάσονα μπροστά στο σκορ σε πολύ κομβικό σημείο για το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και στο 54΄ο Λάχας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το ματς αλλάζοντας την ισορροπία στο παιχνίδι γεγονός που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η «Σάντα» .

Το 2-0 σημείωσε ο Σπυρίδης στο 62′.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ριζά να αστοχεί από τα ένδεκα βήματα .

Διαιτητής ήταν ο  Μαράνος με βοηθούς τους Ισσά-Λ και  Τσολακίδη.

Ιάσονας (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Μπάκας, Λάχας, Ριζάς, Γλέζος, Τσαναχτσίδης, Κολιός (64′ Μαλιώρας), Κουμεντάκος, Σπυρίδης (75′ Κωτσοβός), Σέχου (55′ Μήτσος), Κώστας (94′ Κοκόλης)

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Κολλινιάτης, Χατζίου, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης (58′ Ψαραδέλης), Μπόλης (75′ Αθανασίου), Τσοπανάκος, Κραψίτης.

foto-arxeio

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply