Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ιάσονας – Νεοπεντελικός 2-0

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Ιάσονας που επιβλήθηκε 2-0 του Νεοπεντελικού.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο μισό του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Βασιλάκου στο 10’ και σουτ του Αγγελόπουλου στο 34’διαμορφόνοντας έτσι το 2-0. Λίγο πριν στο 27’ ο Τζήμας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τσαντέ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Αγγελόπουλου στο 42’ για τους νικητές.

Το δεύτερο μέρος ανήκει  στους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν , είχαν ακυρωθέν τέρμα στο 68’ αλλά τελικά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 82’ ο Βασιλάκος τραυματίστηκε και αποχώρησε με την ομάδα του Ιάσονα να αγωνίζεται το υπόλοιπο διάστημα με δέκα καθώς είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Διαιτητές ήταν  οι Καραγεώργος, Κουτσανδρέας και Μπλίκας

ΙΑΣOΝΑΣ: Τσαντές, Σακαρτζής, Γκίνι, Αγγελόπουλος (69’Λάχας), Βασιλάκος, Μιχαλόπουλος, Βασιλικός (63′ Καλαμποκανάς),Μποδώνιας, Πατσιαβούρας, Γεγές, Σπυρόπουλος (77′ Σωτηρόπουλος).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Μουτεβελής, Φιλιππής, Τζήμας, Μπουλούκος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Σακελλίων(46’Τσώνης), Γεωργαντζέλης, Μαρουλίδης(77’Σαγματόπουλος Σ.), Κώτσης, Σαγματόπουλος Γ.(63’Παρασκευόπουλος).