Connect with us

slideshow

Ιάσωνας: Ψωνίζει από… Σέρρες

Μετά το Στράτο Πεχλιβανίδη, οι «νεοφώτιστοι» συμφώνησαν και με τον Νίκο Μάρο!

Published

on

Πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση του Ιάσονα συμφώνησε με τον Στράτο Πεχλιβανίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον πρωταθλητή της Football League 2, Εθνικό Γαζώρου. Ωστόσο, οι άνθρωποι των νεοφώτιστων δεν αρκέστηκαν στον έμπειρο επιθετικό, καθώς χθες έδωσαν τα χέρια με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε και αυτός, με τη σειρά του, στο σωματείο των Σερρών. Ο λόγος για τον Νίκο Μάρο, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Πρόκειται για έμπειρο επιτελικό μέσο που θα μπορέσει βάσει της εμπειρίας του να δώσει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή κρούσης των πρωταθλητών ΕΠΣΑ, που θα απαρτίζεται από τους Δημήτρη Θανόπουλο και Στράτο Πεχλιβανίδη. Ο 28χρονος άσος διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, καθώς μετράει παραπάνω από 50 συμμετοχές με τα χρώματα του Πανσεραϊκού. Συν τοις άλλοις, οι διοικούντες των «μπλε» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους ακόμη έναν «κυνηγό», ο οποίος ακούει στο όνομα Γιώργος Φιλόπουλος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιάσονα συγκαταλεγόταν πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας νέων του Ατρόμητου και οι συστάσεις για το συγκεκριμένο παίκτη είναι αρκετά θετικές και ελπιδοφόρες.

Ελεύθερος ο Κούρος

Στο μεταξύ ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Παναγιώτης Κούρος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με το σωματείο των δυτικών προαστίων κοινή συναινέσει και πλέον αναζητά νέο σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του. Αμέσως μετά το «διαζύγιο», η διοίκηση του Ιάσονα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία, ενώ του ευχήθηκε παράλληλα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

Ανανέωσαν Τσούτσουρας-Μαυρομάτης

Παράλληλα, στη… φαρέτρα του Σάκη Σάσαλου θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν οι Θωμάς Μαυρομάτης και Τσούτσουρας, καθώς αμφότεροι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Αγίου Φανουρίου. Πρόκειται για δυο χαρισματικούς παίκτες, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα την περσινή περίοδο στην κατάκτηση της ανόδου.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply