Connect with us

Uncategorized

Ιάσων – Περιστέρι 1-0

Published

on

Του είχε ρίξει την προειδοποιητική βολή στο ματς Κυπέλλου, όταν και είχε επικρατήσει στο γήπεδο του Ηφαίστου με 3-0. Ωστόσο, το πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα στο Περιστέρι, το οποίο γνώρισε νέα ήττα από τον Ιάσονα με 1-0, αυτή τη φορά στην έδρα των νεοφώτιστων. Μπορεί ο Δημήτρης Θανόπουλος να μην βρήκε δίχτυα για το σωματείο από τον Άγιο Φανούριο, ωστόσο το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 24′ ο Τσάτσα με πλασέ. Στη συνέχεια, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν για την ισοφάριση όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φλέγκα στο 72′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά)

ΙΑΣΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Λέτσο, Μάρος, Μαυρομάτης, Τσούτσουρας, Λίκα, Μανωλιάδης, Πεχλιβανίδης (46′ Κανακάρης), Ζούλης (63′ Φιλόπουλος), Τσάτσα, Θανόπουλος Δ. (88′ Πατσιαβούρας), Φλέγκας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης Π. (69′ Ηλιάδης), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Μπόσιος, Κουτσούκης (54′ Χέλμης), Πλέστης Χ., Παπαναστασίου, Μπέλης, Συρράκος.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply