Connect with us

6ος Όμιλος

Ιαλυσός-Λουτρακι 1-1

Published

on

Δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς απόλεσε ο Ιάλυσος στην μάχη που δίνει για την άνοδο στην Β Εθνική. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στο Λουτράκι σπαταλώντας για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Ο Φαβάλι το γκολ για τους γηπεδούχους, ο Γούλας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Το καλύτερο ξεκίνημα

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, ο Ιάλυσος έδειξε τις διαθέσεις του και πήρε προβάδισμα στο ματς. Ο Καμπλιώνης κέρδισε πέναλτυ από μαρκάρισμα του Τσορμπατζίδη και έδωσε την ευκαιρία στον Μπεγλεκτσή να ανοίξει το σκορ. Ο νεαρός επιθετικός νικήθηκε αό τον Διασσινό, αλλα ο Φαβάλι πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε και πάλι τον Μπεγλεκτσή σε τετ α τετ και ο Ιαλυσος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του.

Κατέβασε στροφές

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ιάλυσος κατέβασε στροφές και έπαιξε ένα περισσότερο συντηρητικό παιχνίδι, αναζητώντας χώρους για αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πιο ψηλά και προσπάθησαν να απειλήσουν με Γούλα και Ζερβό. Από την άλλη ο Ιάλυσος είχε ευκαιρίες στην αντεπίθεση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα πιο ισχυρό προβάδισμα στο ματς.

Κακό δεύτερο μισό

Κακό ποιοτικά το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, δίχως δημιουργία από τις δύο ομάδες και καμία τελική φάση. Αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και πολλές κακές μεταβιβάσεις. Ο Ιάλυσος με αυτό το τροπο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος, ωστόσο θα μπορούσε να είχε ένα πιο πειστικό προβάδισμα.

Ενίσχυση στον άξονα

Θέλοντας να ανακόψει την δημιουργία και την ταχύτητα των Ζερβού και Γούλα, ο Κώστας Βασιλακάκης ενίσχυσε την μεσαία του γραμμή, περνώντας τον Δήμα στην θέση του Πόποβιτς. Ο Ιάλυσος έδειχνε να ελέγχει το ματς και με μπροστάρη τον πολύ καλό Φαβάλι, άγγιξε σε δύο περιπτώσεις το 2-0. Αρχικά με το σουτ του Αργεντινού μέσου στο 62΄ το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Διασσινός και στην συνέχεια με τον Δελαπόρτα να βρίσκει και πάλι τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε ετοιμότητα.

Ανισορροπία και γκολ τιμωρία

Ο τραυματισμός του Τσούπρου έφερε ανισορροπία στην αμυντική, αλλά και την μεσαία γραμμή του Ιάλυσου με αποτέλεσμα του Λουτράκι να βρει την μια και μοναδική στιγμή για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Γούλας με μια φανταστική ενέργεια και σουτ στο 75΄, έφερε το ματς στα ίσα, παγώνοντας το Οικονομίδειο.

Άκαρπη προσπάθεια

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο φινάλε, αλλά για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης. Ο τερματοφύλακας Διασσινός σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τις προσπάθειες των παικτών του Κώστα Βασιλακάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στην αντεπίθεση να είχαν «κλέψει» και το ματς.

MVP:

Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι λόγω ύψους, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Διασσινός, κατέβασε τα ρολά και ήταν ο άνθρωπος που επέτρεψε στην ομάδα του να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τσούπρος (65΄ λ.τ Σπάρταλης), Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Πόποβιτς (46΄ Δήμας), Δελαπόρτας, Καμπλιώνης (82΄ Βλάχος), Μπεγκλεκτσής, Σταυλάς, Φαβαλι

Α.Ο Λουτρακίου: Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας (75΄ Παππάς), Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης, Σιώκος, Γούλας, Πετρίδης, Γεωργίου (58΄ Δαλκαφούκης), Ζερβός (90΄ Χρυσαφίδης), Γκιζαριώτης (58΄ Στασινόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply