Connect with us

stoplekto

Ιδέα ετών η ίδρυση του Σκορπιού Φυλής

Published

on

Τα πρώτα του βήματα σε επίσημο πρωτάθλημα πραγματοποιεί φέτος ο Α.Σ. Σκορπιός Φυλής. Μια νέα προσπάθεια που ξεκινούν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη του.

Για τους σκοπούς και τους στόχους εκδόθηκε από την διοίκηση του συλλόγου και τον υπεύθυνο Γιώργο Σύρο η παρακάτω ανακοίνωση : « Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους πρωτίστως με υγεία και έπειτα με επιτυχίες . Η φετινή σεζόν μας βρίσκει στην ευχάριστη στιγμή να γίνει πραγματικότητα μια ιδέα αρκετών χρόνων, η ίδρυση του ερασιτεχνικού σωματείου Α.Σ. Σκορπιός Φυλής και η συμμετοχή του στα πρωταθλήματα της τοπικής μας ένωσης Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής. Σκοπός του σωματείου θα είναι η συνέχεια των ποδοσφαιρικών βημάτων νέων αθλητών που βγαίνουν από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Play-Park και όσων ακόμη παιδιών συμβαδίζουν με τα ποδοσφαιρικά της πρότυπα, δηλαδή με ήθος και άδρως ποδοσφαιρική παιδεία. Στόχος μας θα είναι η προετοιμασία νέων αθλητών και η βοήθεια σε όσους θέλουν να προχωρήσουν στις μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες Λειτουργώντας και ως τώρα στην ακαδημία μας με αυστηρά κριτήρια στην επιλογή προπονητών ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον νεαρό προπονητή Λουμακη Παναγιώτη στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας. » Σας ενημερώνουμε και για το τελικό ράστερ της ομάδας. Από Ακαδημία Play-park οι: Κατσάρας Π,Μπίκας Αθ,Παππάς Ν, Πλώτας Κ, Σουσανίδης Δ,Κωστολιάς Χρ,Κωνσταντόπουλος Ν, Μπουντουβης Αλ.

Από Α.Ε.Ζεφυρίου: Ελευθεριάδης Γ., Ατζάμπος Αν.

Από Ακράτητο Α.Λ: Πλατσιδάκης Εμ,Παπαδόπουλος Ι, Σύρος Χρ,Σούτας Αγ.

Από Καματερό: Τασιούδης Κ.

Από Εθνικό Πανοράματος: Ρίζος Ν, Αργυρόπουλος Απ,Τσίγκος Αθ.

Από Ζωφριά : Τσιγκος Γ,Χούμπαβλης Δ.

Από Μεγαρικό Κέλλης Π.

Από Π.Α.Ο. Φυλής: Τζωρτζολάκης Σπ, Κανελλάκης Θ, Χάζλαρης Μ. .

Από Δ.Α.Σ.Α.Λ: Κοκκόριας Κ.

Από Αστέρα Α.Λ Λάσπας Β.

Ελεύθεροι: Γεντίκης Μ, Θάνος Λ, Λέλος Στρ, Βρυσέλλας Ε, Βρυσέλας Κ, Γιαννακουδάκης Δ, Καϊταζή Κ, Πουλής Ε, Χρυσανθίδης Ι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply