Connect with us

Γ Εθνική

Ιδανικό ξεκίνημα η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Καραβά

Published

on

Ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η Νέα Ιωνία επικράτησε με 2-0 επί του Καραβά και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου, δείχνοντας ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου…

Η Νέα Ιωνία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 6′ όταν ο Αντωνόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον γκολκίπερ, αλλά βρέθηκε αρκετά πλάγια και καθυστέρησε, με αποτέλεσμα ο Μπαντίκος να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει. Στο 13′ ο Πλατέλλας άλλαξε τη μπάλα με τον Βεζυρτζόγλου και σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα, ενώ στο 20′ ο ίδιος παίχτης σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 25′ ο Καραβάς είχε την πρώτη του ευκαιρία, όταν το σουτ του Ηλιάδη από πλάγια πέρασε άουτ. Στο 35′ ο Ραυτόπουλος για τους γηπεδούχους έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 43′ από γύρισμα του Βεζυρτζόγλου η κεφαλιά του Ταβάρες σταμάτησε στα σώματα.

Στο 50′ ο Μπαντίκος έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αντωνόπουλου, ενώ στο 56′ άνοιξε το σκορ. Ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, και ο Ταβάρες με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 61′ η Νέα Ιωνία έχασε τεράστια ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα της, όταν ο Βεζυρτζόγλου από κοντά πλάσαρε, ο Τηλιγάδας έδιωξε πάνω στη γραμμή και το γυριστό σουτ του Φερναντίνιο πέρασε άουτ.

Στο 74′ η Νέα Ιωνία έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Τζαμάι έπιασε δυνατό μακρινό σουτ, ο Μπαντίκος έδιωξε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Πλατέλλα που με έξοχη προσποίηση άδειασε έναν αμυντικό και με άπιαστο σουτ έκανε το 2-0. Στο 81′ από φάουλ του Μαρίνου ο Φερναντίνιο έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 90′ το δυνατό μακρινό σουτ του Μαρίνου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος (70′ Σταύρου), Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (59′ Μαρίνου), Τζαμάι, Βεζυρτζόγλου (85′ Σπυριδάκης), Πλατέλλας (85′ Μπάστας), Ταβάρες (59′ Φερναντίνιο).

ΚΑΡΑΒΆΣ: Μπαντίκος, Γκούμας (46′ Πηγουνάκης), Ιωακειμίδης, Τηλιγάδας, Ζαμπέτης, Αγγελόπουλος (85′ Σιδηρόπουλος), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Επισκοπάκης (46′ Παυλίδης).