Connect with us

stoplekto

Ιεράπολη και Λαύρα «έσπασαν» καρδιές!

Published

on

Στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου στη Γ’ΕΠΣΑ, η Ιεράπολη επικράτησε 1-0 της Λαύρας στους Ορυζόμυλους σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι που έγινε το Σάββατο (26/11). Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν «χρυσό» τέρμα στο 81’ χάρη στον Κατσικογιάννη, όμως στάθηκαν αρκετά τυχεροί, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις! Ο Σταματόπουλος επιχείρησε δύο κεφαλιές στο 25’ και το 43’, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη λόγω των δοκαριών, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Χορταριάς απέκρουσε πέναλτι του Κατσικογιάννη. Παρ’ όλα αυτά, την μεγαλύτερη ευκαιρία απώλεσε ο Καλλιμάνης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τρεβλάς μάντεψε σωστά και απεσόβησε το 1-1 σε εκτέλεση από την «άσπρη βούλα». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του συλλόγου από την Αργυρούπολη έχουν παράπονα από τη διαιτησία (Νικολάου Σ., Ντέμσιας Σ., Γενναίος Ν.) που ακύρωσε γκολ του Κιουράνη στο 2’ και απέβαλε στο 85’ τον Παπαδημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη βαθμολογία, Ιεράπολη-Κηφισιά 2010-Κηπούπολη αριθμούν 21 βαθμούς στην κορυφή, ενώ η τέταρτη Λαύρα έχει 19 πόντους.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρεβλάς, Τουλιαγκάνοφ, Μούκας, Αθανασιάδης, Πελεγρίνης, Λαγκαδίτης, Κιρκιλής, Αποστολόπουλος (90’ Παρασκευόπουλος), Σπάρος (51’ Κορδαλής), Κατσικογιάννης, Λιβέρης.

ΛΑΥΡΑ: Χορταριάς, Γούλας, Χαϊδόπουλος (76’ Νομικός), Σταματόπουλος, Καλλιμάνης, Παπαδημητρίου, Παγκάκης, Καραμαλέγκος, Στάμπελος, Παπαευθυμίου, Κιουράνης.