Connect with us

stoplekto

Ικανοποίησε ο Ήφαιστος

Published

on

Με πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος επικράτησε 3-1 της Νίκης Ρέντη στο «Στ. Μελισσουργός».κι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. O Μπάμπης Σκλάβος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες σε κάθε ημίχρονο  Κι οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν ότι  είναι  σε καλή κατάσταση και βελτιώνονται από μέρα σε μέρα.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μυλωνάς, Μαναριώτης, Φλορέα ενώ για τη Νίκη Ρέντη που είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 πέτυχε ο Μουσταφά.

Για  το φιλικό αυτό ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Σκλάβος  δήλωσε :«Είμαι ευχαριστημένος από την συνέπεια, τη διάθεση και την όρεξη όλων των ποδοσφαιριστών μου. Το αποτέλεσμα σε αυτά τα τεστ προετοιμασίας, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άλλα πράγματα εξετάζουμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε πολλές όμορφες συνεργασίες και αυτοματισμούς κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Έχουμε πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε»

Για τον διαχωρισμό των ομίλων ο κ. Σκλάβος δήλωσε:

«Είναι ένας όμιλος, όπου κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί εκ των προτέρων εύκολο ή δύσκολο .Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσήλωση και συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων που έοχυμε θέσει. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που προέχει, είναι να παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί».

*Το Δ.Σ. του Ηφαίστου, το τεχνικό τιμ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του  ποδοσφαιριστή της ομάδας Ναπολέοντα Κόντου για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.