Connect with us

stoplekto

Ικανοποίηση στα Μέγαρα για το τρίποντο – Αποχωρεί ο Κοτταράς..

Published

on

Ο έμπειρος γκολκίπερ τόνισε ότι έδωσε το τελευταίο του ματς με τα «κιτρινόμαυρα».

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα και τη νίκη του Βύζαντα (1-0), ο Δημήτρης Κοτταράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα των Μεγάρων σε δηλώσεις του

.

«Ήταν πολύ σημαντικό το τρίποντο, αλλά την επόμενη μέρα δεν την ξέρω. Κατά 99,9% ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Βύζαντα. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του, γιατί είναι ιστορική ομάδα και είναι κρίμα να ταλαιπωρείται. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Για τα οικονομικά προβλήματα, ανέφερε: «Είμαι 15 χρόνια επαγγελματίας και πρώτη φορά βλέπω αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές αν θέλουμε να υπάρχει επόμενη μέρα, που όπως φαίνεται δεν υπάρχει. Έπρεπε οι υπεύθυνοι να οργανώσουν καλύτερα το πρωτάθλημα. Καλά να μην πληρωνόμαστε, αυτό το συνηθίσαμε, αλλά να μην έχουν οι ποδοσφαιριστές ασφάλεια, επειδή οι ομάδες χρωστάνε; Δεν υπάρχουν εφόδια για να είναι επαγγελματική η κατηγορία. Αυτή είναι η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Τα ”κουρέλια” τραγουδούν ακόμα!

 

Άξιοι συγχαρητηρίων οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές που απέμειναν στο ρόστερ του Βύζαντα και μάτωσαν την φανέλα στην Ρόδο για το 0-1!Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον κόσμο στις κατάμεστες καφετέριες στην πλατεία Λυτάρα που θύμιζε αγώνες ντέρμπι μεγάλων ομάδων!Είναι κρίμα να μην βρεθεί λύση για μία τόσο ιστορική ομάδα με κόσμο που την πονάει και την αγαπάει..Ακολουθούν 2 συνεχόμενα εντός έδρας ματς με Καλλονή και Πλατανιά, το γήπεδο πρέπει να γεμίσει

.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

 

Μετά το τέλος του αγώνα στο σμαραγδένιο νησί ο προσωρινός προπονητής Δημήτρης Οικονόμου και ο Ανδρέας Αρκουμάνης τόνισαν:

Δημήτρης Οικονόμου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι είναι πάρα πολλά είχαν παιδιά που αγωνίσθηκαν με πάθος και ήθελαν την νίκη και οι δυο πλευρές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το πίστεψαν κι η νίκη ηρθε δίκαια καθώς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά μπορούσαμε φυσικά να δεχθούμε και γκόλ. Νομίζω πώς η νίκη μας άξιζε. Εύχομαι στον Διαγόρα να βρει τον δρόμο του».

 

Ανδρέας Αρκουμάνης (παίκτης Βύζαντα): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και το ξέρετε όλοι. Κι ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Οικονόμου που ηρθε μαζί μας σήμερα και μάλλον είναι γουρλής. Ο Διαγόρας έχει πολύ ταλέντο και αποτελεί το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

***Με ανθοδέσμες υποδέχτηκαν οι γηπεδούχοι τους Χριστοφιλέα, Πλάτανο, οι οποίοι την περασμένη σεζόν φορούσαν τη φανέλα του Διαγόρα και φέτος παίζουν στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο σκόρερ του Βύζαντα Νίκος Μουστάκης επισήμανε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την νίκη αυτή κόντρα σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο. Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα όπως και εμείς ωστόσο παλέψαμε και οι δύο για την νίκη. Υπάρχει ταλέντο και στις δύο ομάδες και εύχομαι να βρει τον δρόμο τους διότι και η υπομονή για εμάς τους ποδοσφαιριστές εξαντλείτε».

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply