Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στον Αίαντα Σαλαμίνας παρά το 2-1 με τον Άρη Βούλας

Published

on

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας για τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Άρη Βούλας.


Πρώτο φιλικό εκτός έδρας τεστ στα πλαίσια της Προετοιμασίας για την Ανδρική Ομάδα μας, και ήττα με σκορ 2-1 από τον Άρη Βούλας.
Στο ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκε ο Άρης με τον Τσαγκάρη, και στο Β΄ Ημίχρονο η Ομάδα μας ισοφάρισε με τον Μανωλιά, με τον Χαλέπα του Άρη στην εκπνοή του αγώνα, να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Αποβλήθηκε από τον Διαιτητή αγώνα, ο αντίπαλος Ποδοσφαιριστής Σελμανάϊ.
Υπάρχει γενικά ικανοποίηση από όλους μας για την χθεσινή εμφάνιση, με τον Προπονητή μας να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της Ομάδας.
Ο Προπονητής μας κ. Ανδριώτης δήλωσε σχετικά με το χθεσινό Φιλικό αγώνα :
΄΄ Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές μας στο 1ο φιλικό, αφού ότι δουλέψαμε αυτές τις πρώτες δυο Εβδομάδες είδαμε να ΄΄βγαίνει΄΄ σε ικανοποιητικό βαθμό, απέναντι σε μια Ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Χρησιμοποιήσαμε 22 Ποδοσφαιριστές, και όλοι είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν». Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι η Ομάδα θα παρουσιάζεται πιο έτοιμη και γι’ αυτά το λόγο φέτος έχουν προγραμματιστεί πολύ πιο «δυνατά» Φιλικά. Επίσης έχουμε ακόμα κάποιους σημαντικούς Ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους, δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στην καθημερινότητα μας΄΄.
 Οι επόμενοι προγραμματισμένοι Φιλικοί αγώνες της Ανδρικής Ομάδας, στα πλαίσια της Προετοιμασίας :
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 – ΩΡΑ 19:00
΄΄Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ΄΄ – ΄΄Α.Ο ΑΘΗΝΑΪΣ΄΄
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 – ΩΡΑ 18:00
΄΄Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ΄΄ – ΄΄Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ΄΄
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 – ΩΡΑ 18:30
΄΄Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ΄΄ – ΄΄Ε.Π.Ο ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ ΄΄