Connect with us

stoplekto

Ικανοποίηση στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αετό Κορυδαλλού για την νίκη στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού. Η ομάδα του Παναγιώτη Αγγελάκη αξιοποίησε την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη που της ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη συμμετοχή της και πάλι στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αετού αφιέρωσαν τη νίκη στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Καλλέργη μετά την προσωπική περιπέτεια που είχε αυτές τις μέρες και τώρα είναι απολύτως εντάξει.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αετού Δημήτρης Μπούγας δήλωσε: ΄΄Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Το παιχνίδι έγινε μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον συντοπίτη μας Ερμή φάνηκε καθαρά η ποιότητα του Κορυδαλλιώτικου ποδοσφαίρου. Εύχομαι ολόψυχα <<καλή συνέχεια>> στην Κύπρο σε όλους τους στόχους που έχει.’’

  • Η φετινή ετήσια εκδήλωση του Αετού και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου, όπως πάντα στο Σινέ Παράδεισος.
  • Η διοίκηση προχωρά για να κλείσει εντός των ημερών δύο μεταγραφές, ενός φορ και ενός αμυντικού μέσου.