Connect with us

stoplekto

Ικανοποίηση στον ανανεωμένο ΑΟ Ζέας

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Ζέας από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Μια πορεία που μέχρι πριν από λίγους μήνες έμοιαζε με άπιαστο όνειρo.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπαϊωάννου:

«Μέχρι τα μέσα Ιουλίου η ομάδα ήταν διαλυμένη αφού είχαν μείνει μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές . Υπήρχε μάλιστα σκέψη να μην κατέβει στο πρωτάθλημα . Τότε ανέλαβε μπροστάρης ο Μιχάλης ο Βαρβαρέσος και ξεκίνησε μια προσπάθεια να μαζευτούν κάποια παιδιά για να μετάσχουμε και να μην μείνουμε σφραγίδα. Ήλθαν τρία έμπειρα παιδιά οι Τοξόπουλος , Μάλλης , Κούβαρης και έξι πιτσιρικάδες . Οι 15χρονοι Ανδρεάκος, Τσιαβός, ο 17χρονος Παπουλίδης, ο 18χρονος Π. Σακελλαρίου και οι 19χρονοι Μπίντζος, και Σακελλαρίου Μ.

Από αυτούς μόνο ο Μπίντζος είχε συμμετοχή σε πρωτάθλημα ανδρών. Έτσι ξεκινήσαμε με ένα μικρό ρόστερ  και  μέσα σε όμορφο κλίμα αλλά και πολύ καλή πορεία που ξανάφερε κοντά στην ομάδα και τον πρώην πρόεδρο Μάκη Χαρμπή που παρακολουθεί και ενισχύει και πάλι  ενεργά τον σύλλογο.»

Και ο  Γ. Παπαϊωάννου κατέληξε:

« Στις μεταγραφές του Γενάρη θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε ενεργά το μικρό ρόστερ μας. Ο στόχος μας παραμένει να παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα καλύτεροι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply