Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στον ΑΟ Καραβά

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΟ Καραβά μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Νέων Ευγένειας . Παράλληλα στην ομάδα επικρατεί πλέον ηρεμία μετά και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ για την συνέχιση του αγώνα με τον Ηρακλή Νίκαιας. Και αυτό φάνηκε καθαρά κατά  τη διάρκεια του αγώνα.

Για  της εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα του Σαββάτου ,αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , ο προπονητής του ΑΟ Καραβά Λευτέρης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς γιατί ερχόμαστε από μια περιπέτεια όσο αφορά το θέμα με την τιμωρία. Παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που βασίζεται κυρίως σε νέα παιδιά που έχουν ενθουσιώδη διάθεση και όρεξη για ποδόσφαιρο. Καταφέραμε και κερδίσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας όπως επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα της ευγένειας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κύριο Σαλίβερο για την φιλοξενία και συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κύριο Αλειφεράκη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Εμείς συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»