Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στον Πυθαγόρα

Published

on

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε  για τον Πυθαγόρα ο προπονητής του Δημήτρης Μάνσαλης . Με επιστολή του χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της λήξης της φετινής περιόδου θα θέλαμε να τονίσουμε την μεγάλη μας προσπάθεια σε ότι είχε να κάνει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και διοικητικό. Πολλά παιχνίδια τα χάσαμε στο γκολ ή στην λεπτομέρεια καθώς λόγω  του νεαρού της ηλικίας των παιχτών , στερηθήκαμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που σε αρκετά παιχνίδια που κατά γενική ομολογία παρουσιάζαμε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδο δε μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Εγώ προσωπικά σαν προπονητής αυτής της ομάδας έμεινα ευχαριστημένος όσον αφορά στο θέμα προπονήσεων στο πόσο μαζεμένοι ήμασταν στις προπονήσεις , για την προσπάθεια , για τον ζήλο τους, για το πείσμα τους , για την παρουσία τους , για την σοβαρότητα τους στο να συνεχίζουν παρόλες τις όποιες δυσκολίες ,αντιξοότητες και στενοχώριες ειδικά μετά από ήττες της ομάδας.. Ακόμα και τώρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τα παιδιά συνεχίζουν να συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις μας και στα φιλικά που δίνουμε .Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον συνεργάτη μου όλα αυτά τα χρόνια και προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Κυρίτση που πραγματικά είναι από τους καλυτέρους στο χώρο μας επίσης τους Γεν.Αρχηγους της ομάδας μας Μανώλη Λακέρδα και Γιάννης Καρρά  για την συμπόρευση και υπερπροσπάθεια τους όπου κρίνεται τουλάχιστον από εμένα άκρως επιτυχημένη και ασφαλώς τον Κύριο Ζάχο για την αψεγάδιαστη συνεργασία μας.

Τέλος  ευχαριστούμε τον Νίκο  Κούμπουλα τον φροντιστή στην ομάδα μας που μας έχει στην εντέλεια είτε ρούχα εμφανίσεις είναι αυτά είτε η καθαριότητα των αποδυτήριων μας και γενικά το πόσο επιμελής και το πόσο μας προσέχει