Connect with us

stoplekto

Ικανοποιημένος ο Μεϊμάρογλου στην Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι  στα πλαίσια της προετοιμασίας της δίνει σήμερα η Ελλάδα Ποντίων , που θα αντιμετωπίσει  τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Στέφανος Μεϊμάρογλου που δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του θα έχει την ευκαιρία να βγάλει σήμερα χρήσιμα συμπεράσματα  για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Για την μέχρι τώρα πορεία ο έμπειρος προπονητής τόνισε :

« Είμαστε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας, και είμαι μέχρι στιγμής, πολύ ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες μας στις καθημερινές προπονήσεις μας.. Στην Ελλάδα  Ποντίων φέτος, δημιουργούμε ουσιαστικά από το μηδέν, μία νέα ομάδα, με νέα παιδιά, χωρίς δαπανηρές μεταγραφές, και δουλεύουμε σκληρά, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδος, αλλά και της δύσκολης συγκυρίας που έχουμε μπροστά μας. Αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, πέσαμε μακράν στον πιο δύσκολο όμιλο της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιώς, όμως αυτό είναι για μάς μία ακόμα πρόκληση, και έχουμε μπροστά μας, δύσκολο δρόμο να διανύσουμε. Στο μεταγραφικό επίπεδο, έχω εισηγηθεί ήδη στην διοίκηση, όπως γίνουν οι ενέργειες για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ θα αποκτηθούν ακόμα, ένας μεσοαμυντικός, και ένας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές στο ρόστερ μας.

Για το σημερινό φιλικό , έχουν  οι εξής ποδοσφαιριστές: Συμεωνίδης., Ρήγας., Πεφάνης , Σελίμος , Ισλαμάϊ , Χολέβας , Περιβολάρης Ν., Κοσμίδης., Οικονόμου Β., Περιβολάρης Σ., Δημητρέσκου ., Παπαδάκης., Σγούρδας., Ναβροζίδης.,, Αθανασιάδης., Σεβαστόπουλος., Λάπας., Ναβροζίδης Χ., (Σ), Κογκίνης  και Σαββίδης