Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ιλίσια 2004: Βιάστηκε το άθλημα που αγαπάμε…

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Ιλισίων 2004 σχετικά με τον αγώνα της ομάδας με τον ΑΟ Κωφών…

<< Σήμερα στο γήπεδο των Ιλισίων τα μάτια μας είδαν τον βιασμό του αθλήματος που τόσο αγαπάμε και πονάμε κάνοντας καθημερινές θυσίες από την ζωή σε μια δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι!

Ο διαιτητής Κρασώνης μαζί με τον β βοηθό του σήμερα κυριολεκτικά έκαναν όργια ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα!! Ξεκινάμε από τα βασικά κατά τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα στο 15′ του αγώνα δίνει λανθασμένη κόκκινη κάρτα σε παίχτη της αντίπαλης ομάδας και από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε ο βιασμός του αθλήματος. Στο 60’ καθαρή ακύρωση γκολ της ομάδας μας για οφσάιντ που είδε μόνο ο διαιτητής, πεντακάθαρο πέναλτι που δεν μας έδωσε ποτέ ακριβώς στην επόμενη φάση, υπερβολική δεύτερη κίτρινη σε παίχτη μας στο 80’ και κερασάκι στην τούρτα το πέναλτι ανακάλυψη στο 90’ που έδωσε κατά μας εκτός περιοχής και χωρίς καμία επαφή του παίχτη μας με τον αντίπαλο που εύκολα θα συναγωνίζονταν την ανακάλυψη της φωτιάς και του τροχού!!

Και τώρα ερχόμαστε στα παρατράγουδα του αγώνα…ο διαιτητής και ο β’ βοηθός ήταν οι μοναδικοί που είδαν επίθεση από άτομα εκτός γηπέδου, κάλεσαν αστυνομία και στο τέλος τους είπαν συγγνώμη κύριοι αστυνομικοί κάναμε λάθος και τους είπαν να αποχωρήσουν. Στο φύλλο αγώνα γράφουν ανακρίβειες και ψέματα. Συγκεκριμένα γράφουν ότι ο προπονητής μας κλώτσησε την πόρτα και ο αρχηγός της ομάδας μας ρωτάει ποιος είσαι ρε;;;; για να μας εκδικηθούν διότι διαπράξαμε το αδίκημα να ρωτήσουμε γιατί καλέσατε αστυνομία αφού δεν συμβαίνει κάτι και καθυστερούμε να αποχωρήσουμε χωρίς λόγο και έχουμε δουλειές!!!.

Λοιπόν κύριοι προστατέψτε της ομάδες της Ενωσης σας από τους κυρίους οι οποίοι με τα λάθη τους και τα ψέματα τους απομακρύνουν ανθρώπους από το χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού που έχουν δώσει ακόμα και την ψυχή τους! Από το σημερινό ναυάγιο σώθηκε μόνο ο α’ βοηθός. Ο διαιτητής και ο β βοηθός να ασχοληθούν με κάτι άλλο διότι είναι επικίνδυνοι για το άθλημα!!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΛΙΣΙΑ 2004 >>