Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ιλίσια 2004 – Κρόνος Αθηνών 3-1

Published

on

Διπλό τίτλου και απάντηση σε όσα κακόβουλα σχόλια δέχτηκαν τον τελευταίο καιρό, έδωσαν τα Ιλίσια 2004 μετά και την μεγάλη νίκη μέσα στην Αλεπότρυπα επί του Κρόνου Αθηνών με 3-1 στο ντέρμπι της 22η αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Κατηγορίας .

 

150 και παραπάνω φίλοι ήταν εκεί για να στηρίξουν τις δύο ομάδες .

 

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά είχαν τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο.

 

Τα Ιλίσια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 36’ όταν μετά από λάθος στο κέντρο ο Ντούσκο πέρασε πανέμορφη κάθετη στον Βασίλη Ευθυμίου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς στην εξέδρα.

 

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Κρόνος συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση με το φαουλ στο 49’ βρίσκοντας στο οριζόντιο δοκάρι. Διπλή ευκαιρία για τον Κρόνο και πάλι στο 50’ όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Παναγόπουλο ο οποίος κράτησε το μηδέν με υπέροχη επέμβαση .

 

Τα Ιλίσια 2004 στο 76’ έκαναν το 2 – 0 με το καταπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής του Ντούσκο Αλέξη, ο οποίος «πάγωσε» το γήπεδο με το 13ο γκολ του στην διοργάνωση. Αμέσως στο επόμενο λεπτό, ήρθε η απάντηση του Κρόνου μειώνοντας σε 2 – 1 .

 

Όλα τελείωσαν σε μία απίστευτη φάση. Συγκεκριμένα στο 85’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχει την μπάλα στα χέρια του και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στο ματς. Ο Ευθυμίου Βαγγέλης που είχε περάσει ως αλλαγή στάθηκε μπροστά του (σ.σ.Προσπαθώντας να τον παρεμποδίσει να εκτελέσει) με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας να την ρίξει επάνω του, η μπάλα να κοντράρει και να οδηγείται προς το τέρμα. Ο κίπερ του Κρόνου διαμαρτυρόταν στον διαιτητή, ενώ η μπάλα κυλούσε βασανιστικά προς το τέρμα αλλά δεν έκανε κίνηση να την πιάσει με αποτέλεσμα να περάσει την γραμμή και ο ρέφερι να μετρήσει το γκολ. Έτσι και ήρθε το τελικά 3-1 που χάρισε στα ΙΛΙΣΙΑ 2004 το τρίποντο και παράλληλα την μοναξιά της κορυφής του πρωταθλήματος.

 

Τέλος τα ΙΛΙΣΙΑ 2004 συγχαίρουν τους διαιτητές ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Ν., ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ Κ., ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ε.

 

ΙΛΙΣΙΑ 2004: Παναγόπουλος, Πάσσης, Ρίσβας, Κουμερτάς, Τρυφωνόπουλος, Σπυράκης (70’Ρέτσκα), Φιλιππούσης, Βασιλείου Β. ( 62’Ορούσι) , Ευθυμίου Β., Ντούσκο, Τσιτιμάκης (71’Ευθυμίου Ε.)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply