Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ιντζέκαρος: «Νέα παιδιά, καλό ποδόσφαιρο και ουσία»

Published

on

Η Αγία Παρασκευή άλλαξε ρότα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να φορέσουν την ιστορική φανέλα της. Επενδύοντας στο ταλέντο ποδοσφαιριστών, όπως οι Ντιντίφας, Μπαλατσούρας, Βελέντζας και ορισμένων ακόμη, η Santa μοντάρεται για την νέα χρονιά. Παρ’όλα αυτά, διοίκηση και τεχνικό τιμ θέλουν ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί συνεχώς και σε ένα βαθμό η επιθυμία τους υλοποιείται. Όμως, σε ορισμένες αναμετρήσεις το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Ιντζέκαρου.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Δεν δίστασε, όμως, να κρύψει την δυσαρέσκεια του για την ήττα, παρ’ότι απέδωσε καλά η ομάδα του. Μετά το παιχνίδι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για εμένα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Έγινε ένα καλό παιχνίδι παρά τον βροχερό καιρό. Ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός, σκόραρε νωρίς και πήρε μια σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο. Είναι μια καλή ομάδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους για παραμονή. Όσο για εμάς, είναι κρίμα το καλό ποδόσφαιρο να μην συνοδεύεται από ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε στο πλάνο που έχουμε χαράξει με τα νέα παιδιά. Χρησιμοποιήσαμε έξι μικρούς ως βασικούς κι ακόμα δύο ήρθαν από τον πάγκο. Ελπίζω στα υπόλοιπα παιχνίδια να δικαιωθούμε και να συνδυάσουμε την ουσία με καλό ποδόσφαιρο.»

Επόμενος αντίπαλος για την Αγία Παρασκευή εντός έδρας κόντρα στα δυναμικά Σούρμενα την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 16:30.