Connect with us

stoplekto

Ισοπέδωσε τον Αστέρα Εξαρχείων η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Published

on

Ισοπεδωτική η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε στο Γαλάτσι 5-1 του Αστέρα Εξαρχείων και πάτησε προσωρινά κορυφή έχοντας 28 βαθμούς, αλλά ένα παιχνίδι περισσότερο από Άρη Πετρούπολης, Λυκόβρυση και Μελίσσια. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας βουλιάζει έχοντας 8 πόντους στην προτελευταία θέση καλούμενος να σηκώσει άμεσα κεφάλι.

Στα αγωνιστικά, σε κανένα χρονικό σημείο οι ‘πράσινοι’ δεν έδωσαν δικαίωμα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους. Αρχικά, πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0 χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντίμο στο 28′ και το πλασέ του Ρόκο στο 31′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Δανιήλ, όμως οι παίκτες του Φάνη Κασάπη επέστρεψαν και έφτασαν στην άνετη επικράτηση με τέρματα των Κωνσταντίνου, Φλωράκη, Καμενίδη στο 61′, το 66′ και το 90′ αντίστοιχα.

Διαιτητές: Μητράκος Α., Λιαμπότης Μ., Τσατσούλης Ι.

Αστέρας (Δημήτρης Μπρούσαλης): Λευτάκης, Μαρινέλλης, Νάτσης (46′ Πρωτόπαπας), Γούλας, Χίνος, Κρομμύδας (46′ Μουζάι), Κυρίτσης, Ορφανός, Δανιήλ, Κρόκος, Χουρδάκης (67′ Ντάγνε).

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Βόντα, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου (67′ Καλαμποκάνας), Αντωνίου, Πανταζής, Μπίντζος, Ντίμο (62′ Φλωράκης), Κάτρης, Ρόκα, Κουτσουρούπας (77′ Καμενίδης), Στάθης.