Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία για Αργυρούπολη και Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Στην Αργυρούπολη ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμειναν στο 1-1 για την 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους λιγοστούς θεατές, όμως δεν έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Έτσι, ο ΓΣΑ παρέμεινε έκτος έχοντας 27 βαθμούς, ενώ ο Θρίαμβος ανέβηκε ενδέκατος με 22 πόντους.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο 40′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Αποστολόπουλος ανατράπηκε από τον Πάλογλου, καταλογίστηκε πέναλτι και ο Παναγιώτης Μπάκας άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά αργότερα ο έμπειρος στόπερ που υπέπεσε στην παράβαση αποχώρισε τραυματίας και ήδη υπάρχουν φόβοι για μεγάλη απουσία. Το οξύμωρο είναι ότι ο βιονικός Πάλογλου είχε τραυματιστεί και στον αγώνα του πρώτου γύρου απουσιάζοντας για τρεις εβδομάδες. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη ήταν καλύτερο στο δεύτερο 45ο φτάνοντας στην ισοφάριση στο 74′ με πλασέ του Δρακοντίδη ύστερα από πάσα του Ντούβλη. Μάλιστα, θα μπορούσε να προηγηθεί στο 70′, αλλά ο Κοκκινέλης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 86′ απέτυχε με ψαλίδι να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Νιδριώτης Μ., Μητρόπουλος Χ.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος, Μαργιώτης (46′ Μπουσουλόπουλος), Γιαννίκος, Πάλογλου (42′ λ.τρ. Παπαντωνάκης Ν.), Ντούβλης, Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Αγγελόπουλος (66′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.  

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Τσιούλος Ι., Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές (48′ λ.τρ. Μπάκας Α.), Τσιούλος Π., Μπάκας Π. (74′ Κύβελος), Μπανιάς, Τσαγιάννης (85′ Σκεπετάρης), Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.