Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία και καλό ποδόσφαιρο στο Καματερό

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Καματερό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ήφαιστο. Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα μπροστά σε αρκετούς θεατές διεκδικώντας μονάχα την νίκη για ξεχωριστούς λόγους. Το τελικό 1-1 αφήνει και τους δύο με μια ικανοποίηση για την συνέχεια, αφού η εμφάνιση τους ήταν πειστική. Με τον ένα βαθμό, οι ‘νερατζούρι’ ανέβηκαν όγδοοι έχοντας 14 βαθμούς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ έχασαν ευκαιρία να ανέβουν μόνοι δεύτεροι μένοντας τελικά στους 19.

Πρώτη καλή φάση στο 15′ από τον Παπαευθυμίου σε σέντρα του Ζαφειράτου, αλλά ο Παπαϊωάννου έδιωξε σωστά στην πάνω γραμμή (όπως φαίνεται και στο βίντεο). Στο 42′ είχαμε το 1-0 χάρις το συρτό σουτ του Μποζά εκτός περιοχής να καταλήγει στην γωνία του Ζωντού, όμως στο 44′ ο Παπαγιάννη ισοφάρισε από κοντά σε 1-1 εκμεταλλευόμενος το κακό αμυντικό διώξιμο σε σουτ του Ζαφειράτου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξίσου καλός και γρήγορος με τα δύο σύνολα να αναζητούν το γκολ της νίκης. Στο 75′ ο Ζωντός απέκρουσε σουτ του Τρακόση και στο 80′ ο Καλαϊτζής βρήκε ίσα ίσα την μπάλα και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι του Ανδριόλα σε μεταβίβαση του Μπότη.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Τσαλίκης Ε., Αργυρός Π.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Λέκκας, Μπίμπιζας (40′ λ.τρ. Μανάρας), Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (70′ Σπυρόπουλος), Αθανασόπουλος, Βασιλείου, Μποζάς (65′ Μπούγιας).

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Γιαννούλας (70′ Ζήκος), Σφίχτης (55′ Καλαϊτζής), Μουρκάκης, Παπαγιάννη, Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας, Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου (77′ Παπαγεωργίου), Ρόππας.