Connect with us

stoplekto

Ισοπαλία και ξύλο στο Μοσχάτο – Ατρόμητος Πειραιά

Published

on

Με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου 1-1 έληξε η συνάντηση ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και Ατρόμητο Πειραιά, σε ένα ματς που κατέληξε αρκετά νευρικό και επεισοδιακό στο  φινάλε.

Μόλις στο 8’ απείλησε το Μοσχάτο με ωραίο σουτ του Μπαμίχα , για να απαντήσουν οι Καμινιώτες με φοβερό σουτ του Καλτσά, που απέκρουσε εντυπωσιακά με τη βοήθεια του δοκαριού ο πολύ καλός χθες Βαβάκας. Οι φιλοξενούμενοι όσο πέρναγε η ώρα επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και αφού δημιούργησαν ακόμα κάποιες στιγμές κατάφερνα να προηγηθούν με γκολ του Συράκου στο 62’. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Ατρόμητο καθώς ο Μητρόπουλος μόνος του στο 74’ δεν έκανε το 2-0, αφού  με μια επιπόλαιη λόμπα νικήθηκε από τον Βαβάκα, για να ακολουθήσει η αψυχολόγητη αποβολή του  Καρνέση που εξύβρισε το διαιτητή Τσαμούρη στο 77’. Έτσι οι ψυχωμένοι  «πράσινοι» αντέδρασαν και κατάφεραν με αριθμητικό πλεονέκτημα να ισοφαρίσουν στο 81΄με κοντινή προβολή του νεοεισελθέντα Γιαννόπουλου. Στο 89’ ο Γιαννακόπουλος φάνηκε να χτύπησε  αντίπαλό του εκτός φάσης, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσουν θερμά επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων,  όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύθηκαν τα χειρότερα…

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Γκορόγιας, Μικρούλης, Καραπιπέρης, Παπαδόπουλος(79’ Παππάς), Φιαμέγκος, Τσιφλίδης(69’ λ.τρ. Πάνο), Λιόσης, Κοντοπάνος, Τζουμάκας(53’ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Μπαμίχα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μαραγκός, Πάλλης, Χριστόπουλος, Χύκα(46’ Φεύγας), Εφραιμίδης(46’ Κοντάκος), Καρνέσης, Γιαννακόπουλος, Συράκος(87’ Γκόλγκαρης), Μητρόπουλος, Καλτσάς.

foto-champions images – Ioannis Mitsopoulos