Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία με πολλές… φωνές για Δάφνη Π.Φ. και Αγία Ελεούσα

Published

on

Σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, Δάφνη και Αγία Ελεούσα έμειναν στο 1-1 στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος». Οι δύο ομάδες είχαν ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να «ανασάνουν» βαθμολογικά, όμως παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα καθοριστικό τέρμα. Επιπλέον, έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Σύψα. Ο έμπειρος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι (αλλά φάουλ) που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 31’ και οι γηπεδούχοι στο 88’, ενώ στο 60’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κοτόφωλο για αντικανονικό μαρκάρισμα. Όσο για τα γκολ, ο Παππάς έκανε το 1-0 στο 29’ για το συγκρότημα του Σπύρου Λουκά έπειτα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, ενώ οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν σε αντεπίθεση στο 66’ χάρη στον νεαρό Ζαχαριουδάκη. Στη βαθμολογία, η ουραγός Δάφνη έφτασε τους πέντε βαθμούς και η «Αγία» τους επτά στη 14η θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Μαχαίρας Κ., Μπάγιας Ι. (παράπονα από τις ομάδες)

ΔΑΦΝΗ Π.Φ. (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Ποζίδης (63’ Μπούτσης), Λυκουρόπουλος, Τσαγάρης, Ποτουρίδης (85’ Αγιασλάρη), Κοτόφωλος, Τσουκαλάς, Ρισβάς, Παππάς (74’ Ραζακιάς), Καλλιοντζάκης, Βενάρδος.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Πάρις Βάλβης): Σταυριανουδάκης, Παπαναστάσης, Ζαχαριουδάκης, Τζωρτζάτος (71’ Μουστάκης), Γιολδάσης, Κλωνάρης, Καρατζάς (89’ Γεωργάς), Κύβελος, Αβίντογλου, Διονυσόπουλος, Σωτηρίου (46’ Κάτσικας).