Connect with us

Γ Εθνική

Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν στο Φωστήρας- Απόλλων Σμύρνης 1-1

Published

on

Φωστήρας και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήτανε για τον Φωστήρα, όταν στο 27ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα αλλά ο Καλούδης απέκρουσε σε κόρνερ το τετ-α-τετ με τον Τσιμπόκα. Στο 34ο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ όταν Χριστόπουλος και Παπαχρονόπουλος συνεργάστηκαν ωραία, με τον Χριστόπουλο να κάνει ένα ωραίο τελείωμα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε νέο λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, όταν ο Καλούδης δεν συννεοήθηκε καλά με τον Μίχο, με τον Μουκίδη να κλέβει την μπάλα και να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής όπου ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έστειλε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ψηλή ένταση και ελάχιστες φάσεις. Αυτό άλλαξε όμως στα τελευταία 15 λεπτά. Στο 78ο λεπτό ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι με τον Τσιμπόκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 82ο λεπτό, ο Σάλλα πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ και αποβλήθηκε, αλλά στην ίδια φάση ο Γάγγος του Φωστήρα που είχε ήδη κίτρινη κάρτα, που επιτέθηκε στον Σάλλα εκτός φάσης, με τον διαιτητή να μην δείνει τίποτα στην συγκεκριμένη φάση.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Κώστας Ψυρόπουλος): Καλαματιανός, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Κατσάρας, Κάκος(Νέρες 46΄), Γάγγος, Ποζατζίδης(Κουτσούμπας 57′), Μουκίδης, Τσιμπόκας, Δώδας(Λιμητσιός 46′)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Πριόνας(Ράμμος 66′), Ρόδης, Βλασσόπουλος, Μήχος, Πατίλας, Κορφιάτης(Λιάκος 81′), Σάλλα, Χαϊκάλης, Χριστόπουλος(Μελιόπουλος 52′), Παπαχρονόπουλος

Πηγή: Elafrataxiarxia